Наталія Могилевська розповіла, як прийти в гарну фізичну форму після новорічних свят.

Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Після новорічних та різдвяних свят, які в українці зазвичай святкують майже місяць, співачка вирішила поділитися ефективним способом схуднення. Адже, за словами Могилевської, саме про це її найбільше запитували в Insta Stories.

Співачка розповіла, як поступово, без стресу для організму перейти на обрану форму здорового харчування та тренувань.

При цьому Могилевська зазначила, що Ухвалення прийняття рішення про повернення в форму має бути усвідомленим.

"На мій погляд, найкраще починати з моно дня. Весь день ви їсте 2-3 продукти, наприклад - гарбуз, горіхи або риба і салат. Комбінацій може бути багато. Але я не можу рекомендувати м'ясо, оскільки не їм його. Та й рибу теж вкрай рідко. Можна день на кефірі. А після нього переходити поступово на обрану форму здорового харчування і легких тренувань. Все повинно бути поступово і в кайф. 15 хв в день для початку з головою", - каже співачка.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Свої поради Наталя Мргилевська проілюструвала кадром, на якому постала у нічній шовковій сорочці молочного кольору та зі склянкою молока в руці.

"Аж молока захотілось", - не втримався один з шанувальників співачки.

Наталя Могилевська, фото:Instagram
Наталя Могилевська, фото:Instagram

Шанувальники співачки не пройшли повз таку красу та засипали її компліментами.

Нагадаємо, Могилевська знов спантеличила фанатів стосунками з Ямою

Як повідомляв портал Знай.ua, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Також Знай.ua писав, 45-річна Наталія Могилевська вразила сміливим декольте посеред Буковеля