Наташа Горова – 23-річна донька колишньої дружини репера Олексія Потапенка (Потап) Ірини Горової. Вона займається танцями і активно веде Instagram, де у неї кілька десятків тисяч підписників, з якими вона часто ділиться крутими публікаціями.

Цього разу Наташа поділилася на своїй сторінці в соцмережі зворушливими фотографіями, на який з'явилася зі своїм молодим бойфрендом Русланом.

Так, на фото закохана парочка сидить за столом. У першому кадрі прийомна донька Потапа цілує хлопця, а потім міцно обіймає за плечі ззаду. У підписі до фото дівчина закликала людей показувати кохання і цілуватися.

"Цілуйтеся з коханими❤️", - ніжно підписала знімки дівчина.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Милота 💕", "Ой, це ж я 😊 кохаю ❤️", "Вау 😍 такі милі 🥺", "Ну ось чому ви такі милі разом 🥺", "Милашки 🥰", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Раніше ми писали про те, що Наташа Горова показала, чим балує своє струнке тіло, і мама не проти.

Нагадаємо, раніше прийомна донька Потапа заплакала через фігуру на карантині: "Моя вага 100 кг".

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Горова зізналася в любові за покарання: "Завжди сильно отримувала".

Також портал Знай.uа писав, що прийомна донька Потапа Наташа Горова похвалилася формами в смарагдовому бікіні, оцінив не лише бойфренд.