Відома українська співачка, колишня учасниця гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка зараз виступає під псевдонімом Dorofeeva, взяла участь у зйомках новорічного шоу "Годный Год. Антикриз".

В Instagram Наді Дорофєєвої з'явилося Stories, в якому знаменитість поділилася репостом відео свого виступу в шоу "Годный Год. Антикриз" разом з солістом групи "Агонь" Антоном Савлеповим і коміком Василем Байдаком.

Нагадаємо, "Годный Год. Антикриз" - це нестандартне новорічне шоу, наповнене абсурдом, крутими музичними колабораціями і просочене новорічним настроєм.

Саме Василь Байдак вирішив нагадати про шикарний виступ з Дорофєєвою і виставив відповідне відео у своєму Instagram. А співачка, в свою чергу, зробила репост собі в Stories.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Моя улюблена частина. Танці, танці, танці. Адже, як рік проведеш, так його і зустрінеш. Монтаж - браво! Моя улюблена частина - Надя на тлі борщика і танці навпроти мужиків, які пиляють дрова. Гайда дивитись"Годный год Антикризис". Там вже 2 мільйони, але не вистачає саме твого одного перегляду",- написав комік.

" Боже, я обожнюю цей момент🔥", " Голос 😍", " я вітаю, що у вас збулася мрія і Ви заспівали в караоке на крилі літака, це диво, не інакше", " Наденька вогонь♪ а голос насолода ♪ ", " Чого це таке я тільки що побачила 🤔 😄 ", " ну ви мене, звичайно, Вибачте, але це феєрія", "Бест оф зе Бест", - кооментували користувачі Мережі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дантес без Дорофєєвої влаштував вдома райський куточок - тільки Наді не показуйте: "все кайф..."

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дантеса з Дорофєєвою зустріли в Україні з салом і лучком: "це вам не Балі"

Також «Знай.иа " писав, що Дорофєєва розкрила те, що робила всього кілька разів: "Побільше б"