Українські рятувальники і правоохоронці нагадали громадянам про те, що на території всієї країни діють так звані "пункти обігріву". Тут кожен бажаючий може врятуватися від удару холодної стихії.
Рятувальники підкреслюють, що в Україні вже працюють більше п'яти тисяч точок, де можна знайти порятунок.
Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби МВС України в мережі Facebook.

Публікація МВС України, скріншот: Facebook
Публікація МВС України, скріншот: Facebook

"В Україні продовжують роботу пункти обігріву для населення. Станом на 21 січня, місцевими органами влади у взаємодії з ДСНС України розгорнуто 5 тис. 39 пунктів обігріву, з них місцевим самоврядуванням - 5 тис. 4 стаціонарних пункти, а ДСНС - 35 мобільних пунктів обігріву на базі наметів і транспортних засобів. Протягом доби 20 січня до пунктів обігріву звернулися 1 тис. 700 осіб, з них в ДСНС - 386 осіб.", - повідомляється в публікації.

Пункт обігріву ДСНС, фото: rbc.ua
Пункт обігріву ДСНС, фото: rbc.ua

Адреси пунктів обігріву можна дізнатися за цим посиланням.
За даними синоптиків, вже з п'ятниці, 22 січня, по всій країні температура буде вище нуля, в Одеській області і зовсім +8. Перед морозами, українські рятувальники повідомляли, що у зв'язку з різким похолоданням на території всієї країни розгорнуто 4 227 пунктів обігріву. З них місцевим самоврядуванням - 4 200 стаціонарних пунктів, а ДСНС - 27 мобільних пунктів обігріву на базі наметів і транспортних засобів.
Пункт обігріву ДСНС, фото: rbc.ua
Пункт обігріву ДСНС, фото: rbc.ua

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще