Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки в TikTok з'явилося зворушливе, але досить сумне відео, яке змонтували для Кароліни її шанувальники. Так, аудиторія артистки згадала найромантичніші моменти шлюбу кумира з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглу, у відносинах з яким зірка пробула разом 14 років - з 2006 по 2019 рік.

Фанати нагадали про такі трепетні моменти, як пишне весілля виконавиці, перший танець нареченого і нареченої, спільні виходи на червону килимову доріжку і те, як підтримував Мурат кохану на її концертах.

@miss_lorak

эᴛᴏ ʙᴄᴇгᴏ лишь ᴇё ʙᴏᴄпᴏᴍинᴀния 💔 #анилорак #anilorak #шоуДива #рек #рекомендации #ВРекомендации #Врек #р_е_к_о_м_и_н_д_а_ц_и_и

♬ оригинальный звук - ᴍ ᴀ ʀ ɪ ᴀ

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Щасливе сімейне життя пари тривало недовго - влітку 2018 року Налчаджіоглу зрадив Кароліні в одному з нічних клубів Києва зі столичною тусовщицею, що потрапило на відео і переросло в справжній скандал. У 2019 році подружжя розлучилося, проте досі разом виховують доньку, 9-річну Софію, яка живе із зірковою мамою.

До слова, Мурат пробув один недовго - його неодноразово помічали з різними жінками, а останньою пасією бізнесмена є 24-річна візажист Лілія з Києва, у якої є дитина від попередніх відносин. У Лорак також є коханий, на 14 років молодший за співачку - Єгор Гліб, колишній чоловік виконавиці Tayanna. Втім, вже хочуть численні чутки про те, що у знаменитості так і не склалися стосунки з Глібом.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.