Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість виставив серію яскравих кадрів, заінтригувавши свіжим і довгоочікуваним сезоном шоу "Світ навиворіт", відправившись в експедицію в небезпечний і незвіданий Пакистан.

Так, артист зазначив, що новий сезон буде відрізнятися від усіх попередніх за 10 років і зізнався, що Пакистану вдавалося шокувати і дивувати мандрівника кожен день. До слова, вперше зі знімальною групою ходила особиста охорона, а сам Дмитро ще більше заінтригував телеглядачів, адже пообіцяв розвіяти міфи про і без того загадковий Пакистан.

"Готові до справжньої експедиції? Яскравої, ексклюзивної, неймовірно цікавої і пізнавальної, захоплюючої, складної і непередбачуваної.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Фантастично, дуже красивою, але з постійним приємним присмаком адреналіну, який для мене замінює і притупляє страх, перетворюючи його з негативної емоції на позитивне відчуття. І робить життя в 1000 разів цікавіше, залишаючи неймовірний післясмак.

Коли реально є можливість вимірювати життя не прожитими днями, а кожною хвилиною, адже часом за хвилини в експедиційному ритмі переживаєш стільки, що в звичайному міському ритмі життя не відчути і за рік. Експедиція з абсолютно несподіваними пригодами і абсолютно невідомими місцями.

Експедиція, в якій дитячий захват кожен день сусідив з чимось шокуючим. Більш, ніж за 10 років зйомок #мирнаиванку і більш, ніж за 15 років експедицій, мене вже дуже важко здивувати, але Пакистану це вдалося. На 101%🙂

Експедиція, яка вже вписана в мою особисту історію, як одна з найбільш унікальних і цікавих. І ще: експедиція, в якій я побачив, дізнався і відчув зовсім не те, що очікував, спираючись на новини та статті. Реальне життя виявилося іншим.

Тож це ще й відкриття."

Нагадаємо, Дмитро Комаров мало не став "банкрутом" в Одесі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Дмитро Комаров з дружиною відверто розповіли про дітей.

Також портал "Знай.uа" писав, що Комаров відверто зізнався, чому одружився на Кучеренко.