Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила кумедний ролик в популярному серед зірок шоу-бізнесу додатку TikTok, показавши численним шанувальникам досить незвичайну сценку. Так, на відео артистка, примірявши стильний дизайнерський шарф і чорну сукню, нібито незадоволена тим, що відбувається, гнівно закочуючи очі.

@grosu_official

Вот только было бы чем любоваться🙈🙃 #хочуврек #хочувтоп #хочуврекомендации #тренды #топ #рек #реки #рекомендации

♬ original sound - Denis Юрьевич

При цьому для сценки Аліна застосувала фільтр, через який її фактично неможливо впізнати, адже обличчя зірки набуло "мальтяшних" рис. Красуня постала перед публікою з величезними очима блакитного кольору, крихітним носом і "ляльковими" губами з помадою кольору фуксії.
"Ти чого очі закочуєш?", - цікавляться у Аліни
"Мозком милуюся!",- жартівливо нібито відповідає Гросу.
Варто відзначити, що Аліна Гросу досить популярна в TikTok - за короткий час вона встигла зібрати понад 35,5 тис. фоловерів, фактично щодня радуючи кумедними роликами для гарного настрою з творчого і особистого життя.

Популярні новини зараз
Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще