Герой 9 сезону українського проекту "Холостяк" Микита Добринін розповів про те, що всяке пройшов зі своєю дружиною Дашею квітковою.

Після звістки про те, що партнери чекають дитину, пройшло не так багато часу і Микита вирішив поговорити про дуже відповідальному і класному періоді очікування дитини.

"Багато жінок задаються питанням: А чи хочуть сучасні чоловіки дітей, чи не ризиково зараз створювати сім'ю? Думаю, все залежить тільки від чоловіка☺️. Деякі хочуть, деякі поки не хочуть, а деякі взагалі ніколи хотіти не будуть, не тому що вони інфантильні і не відповідальні, а тому, що їм це зовсім не потрібно. Ми дуже хотіли дитину✨і були впевнені, що це вийде просто по клацанню. Але ні. Минув якийсь час і Даша зайшла в спальню із загадковою посмішкою Мона Лізи, з білою пластмасою в руках", — розповів Добринін.

Добринін і Квіткова, скріншот: Instagram
Добринін і Квіткова, скріншот: Instagram

У той момент він усвідомив те, як сильно чекав цього моменту і був радий, що саме Квіткова стане матір'ю їхньої дитини. Микита навіть зазначив, що ридав від щастя, хоча дівчата більш сентиментальні. Але при цьому колишній холостяк сподівався, що серед його аудиторії знайдуться батьки, які зможуть його зрозуміти.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

"Ми пройшли період жорсткого токсикозу, період "принеси мені рибки солоної, нi вже не хочу, принеси шоколад" і навіть "чому ти так везеш цю валізу, можна якось по іншому?"😹. І нічого, вижили. Кожен день починається з погладжування пузика Даші, а далі в спеціальному мобільному додатку ми дивимося співвідношення розмірів малюка і фруктів/солодощів. Зараз, наприклад, він трохи більше груші", - підсумував Микита Добринін.

Нагадаємо, "Холостяк" Добринін і квіткова повідомили, що чекають дитину: живіт вже не приховати

Як повідомляв Знай.ua, холостяк Добринін готується стати татом, чоловік Квіткової поділився враженнями: "Як ніколи..."

Також Знай.ua писав, дружина екс-холостяка Добриніна Квіткова показала ніжні ніжки: "Щось незвідане"