Переможниця "Топ-моделі по-українськи" Яна Кутішевська розповіла, як склались її стосунки з коханою дівчиною.

Яна Кутішевська стала переможницею другого сезону модельного шоу, який відбувся у 2019 році.

Яна – лесбіянка, і прийшла на кастинг "Топ-моделі по-українськи" разом із коханою Лерою Гармаш. Та за весь цей час їхні стосунки зазнали випробувань, дівчата навіть розійшлися.

Через скільки часу після своєї перемоги на ТМПУ Яна розповіла в інтерв'ю "Новому каналу", що зараз відбувається в її житті, і чи вдалося їй помиритися з Лерою.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Модель зізналася, що після повернення з відрядження до Італії, яке відбулося ще до початку пандемії в 2020 році, кар’єру довелося поставити на паузу.

"Але зараз вже все налагодилося! У мене є дві улюблені роботи, і часу не вистачає іноді навіть на сон. По-перше, я керую американським YouTube-каналом: стежу за якістю контенту, фільтрую теми, вибираю найактуальніше. Ми знімаємо ролики для американських підлітків, і моє завдання – контролювати, щоб усе було цікаво, потрапляло в тренди і виходило вчасно. Я – як капітан J. А ще в модельній школі я викладаю фотопозування", - поділилася своїми успіхами Яна.

Та найбільшою радістю для Яни за останній час стали не кар’єрні досягнення, а примирення з її дівчиною.

"Незадовго до зйомок фіналу "Супер Топ-моделі по-українськи" ми зійшлися з Лерою! Через 1,5 року. Я, якщо чесно, вже думала, що можна забути про це і навіть почала поступово змирятися. Але сталося неймовірне! І ось ми вже кілька місяців живемо разом, і все у нас чудово. Ми щасливі. Звісно, через те, що я постійно на роботі, в мене не виходить приділяти їй так багато часу, як хотілося б, та все одно – у нас кохання, і все класно! І попри те, що вся наша історія триває вже чотири роки, почуття не згасли", - розповіла Яна.

Дівчина зізнається, що їй навіть трохи дивно від того, що зараз в її житті все настільки ідеально.

"Все саме так, як я хотіла: займаюся творчою роботою, яка мені шалено подобається, живу з коханою людиною, і вона мене підтримує. Я справді щаслива!", - зізналась Яна Кутішевська.

Нагадаємо, Костромічова зізналась у почуттях до переможниці "Супер топмодель по-українськи"

Як повідомляв портал Знай.ua, переможниця "Супер топмодель по-українськи" Таня Брик вперше роздяглася на камеру

Також Знай.ua писав, учасниця, яка покинула проєкт, стала переможницею "Супер топмодель по-українськи"