Популярний український телеведучий Володимир Остапчук в 2020 році зіграв своє друге весілля після несподіваного розставання з дружиною.

Чоловік не надто часто радує своїх шанувальників будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 400 тисяч осіб, з якими зараз він поділився кумедним знімком і Відео зі сцени довгоочікуваного проекту "Маска".

"Питання дівчаткам! Що для Вас чоловіча суперсила? #супервова #супермен #шоумаска", - написав він у підписі до двох матеріалів, на яких постав у костюмі супергероя коміксів компанії DC Comics — Супермена, що є іконою американської культури.

Остапчук, скріншот: Instagram
Остапчук, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Відповідати за свої слова і бути хорошим чоловіком☝ 🏻 ☝ 🏻 ☝ 🏻", "Залишатися мужиком, а з цього всі випливають фактори (не ображати, любити, цінувати, поважати, підтримувати, оберігати, захищати і т. д.)🤗 😘 😍", "В першу чергу самореалізація, - ознака чоловічої суперсили", "бути спокійним, врівноваженим і розуміючим!", "Відповідальність за свою сім'ю та її захист)", — написали користувачі в коментарях до публікації.

Коментарі, скріншот: Instagram (Остапчук)
Коментарі, скріншот: Instagram (Остапчук)

Коментарі, скріншот: Instagram (Остапчук)
Коментарі, скріншот: Instagram (Остапчук)

Нагадаємо, двічі одружений Остапчук поділився болем через п'ять хвилин: "Були б курочки"

Як повідомляв Знай.ua, Нова дружина засунула Остапчука між довгих ніг: "Поговоримо?"

Також Знай.ua писав, ведучий шоу "Маска" Остапчук поділився фірмовим рецептом куті: "Там панує любов..."