Телеканал "Україна" ще тиждень тому показав перший епізод довгоочікуваного проекту "Маска".

У ньому зірки вітчизняного шоу-бізнесу виступають в ролі детективів і повинні, переглядаючи виступи загадкових персонажів, дізнатися, хто ж ховається під їх красивими масками. "Суддів" проекту четверо: усіма відомий Андрій Данилко, відомий за роллю Вєрки Сердючки, Оля Полякова, Михайло "Дзідзьо" Хома і Настя Каменських.

Серед персонажів же - коза, жаба, дракон, троянда, Сонце, сом, носоріг та інші. Всього виступає 16 знаменитих українця. Зараз у соціальній мережі Instagram, на акаунті проекту "Зірковий шлях" поцікавилися у простих українців, хто ж з фантастичних учасників шоу зуміє здивувати Полякову.

Шоу "Маска", лев і буйвол, скріншот: Instagram
Шоу "Маска", лев і буйвол, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Друзі, є питання на мільйон... 💥 На мільйон вражень. Як ви думаєте-хто з фантастичних учасників шоу МАСКА (@maskaukrainetv) по-справжньому здивує зіркового детектива Олю Полякову (@polyakovamusic)? Легендарний Лев? Або, може, бойовий носоріг? Відповідь дізнаємося вже цієї суботи о 21: 00 на @kanalukraina. А поки пишіть свої варіанти в коментарях. Цікаво, на виступ якого учасника ви чекаєте найбільше? 🔥 ", - написано в підписі до публікації.

Коментарі, скріншот: Instagram (Маска)
Коментарі, скріншот: Instagram (Маска)

Нагадаємо, українців познайомили з новим персонажем "Маски", Буряк підкорить кожного: "Вуса і оселедець"

Як повідомляв Знай.ua, на шоу "Маска" у переодягненому драконі впізнали Мірзояна: "Енергетика чоловіча прет"

Також Знай.ua писав, Потап, Винник або Вакарчук: хто близький Каменських і сховався за буйволом в " масці"