Надя Дорофєєва двома словами прокоментувала прем'єру кліпу "Lo Vas A Olvidar" Біллі Айліш і Розалії.

Популярна українська співачка, відеоблогер і дизайнер Надія Дорофєєва є активною користувачкою Instagram, де зібрала понад п'ятимільйонну армію підписників. І оскільки вона просто обожнює зворотний зв'язок зі своїми фанатами, то не минає і дня, щоб співачка не поділилася з ними дописам.

Та сьогоднішній день вийшов особливо плідним на пости Дорофєєвої в Instagram. Українська співачка потішила шанувальників і новими фото, і своїми роздумами про непередбачуваність життя.

А крім цього Дорофєєва прокоментувала прем'єру кліпу Біллі Айліш і Розалії на пісню "Lo Vas A Olvidar", яка стала саундреком до нового додаткового епізоду серіалу "Ейфорія".

У своїх Insta Stories Надя Дорофєєва розмістила скрін кліпу, який прокоментувала коротко: "Твою мать".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Як видно, слів в української зірки забракло.

Зазначимо, що 23 січня, на стрімінгах з'явиться новий додатковий епізод серіалу "Ейфорія". Спеціально до його релізу співачки Біллі Айлиш і Розалія випустили дуетний сингл "Lo Vas A Olvidar" (Ти забудеш про це - переклад з іспанської).

Нагадаємо, Дантес спіймав у ліжку Дорофєєвої маленького зеленого дракончика

Як повідомляв портал Знай.ua, Дорофєєва поділилася пікантним фото з райського Балі

Також Знай.ua писав, Надя Дорофєєва завела мотоцикл і фанатів