Гарячий красень і співак з молдавським корінням Дан Балан завоював серця сотень тисяч українок неймовірною харизмою, оксамитовим голосом і граціозною пластикою рухів.

Артиста давно підозрюють у романі з колегою по українському шоу "Голос країни" Тіною Кароль. Тим часом зірка продовжує зводити прихильниць з розуму.

Цього разу молдавський мачо розмістив на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram нову публікацію, в якій нагадав фанатам, що вже цієї п'ятниці відбудеться прем'єра кліпу на нову пісню "Дихати про кохання". Дан Балан виконає композицію з юною підопічною, яка виступає під псевдонімом Indi.

"Нове відео! Завтра!" - зазначив артист.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Також раніше стало відомо, що Дан Балан презентував трек на всіх музичних майданчиках.

"Прем'єра! Dan Balan & Indi - "Дихати про кохання". Вже на всіх музичних майданчиках", - заявив знаменитість.

Раніше ми писали про те, що Дан Балан буде "Дихати про кохання" в новому кліпі, але не з Тіною Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль зізналася, як любить тріпати нерви коханому: "Скажи чесно". Співачка запропонувала шанувальникам "пограти".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дан Балан хоче достукатися до серця Тіни Кароль: "Про що говорять очі?" Артист задумався про поєдинок з долею.

Також портал Знай.uа писав, що Дан Балан заговорив про таємничу нову зустріч, Кароль в минулому: "Дякую за всі уроки". Співак підбив підсумки минулого року.