Популярна українська хореограф, переможниця шоу "Танці з зірками 2018" Ілона Гвоздьова, партнерами по танцях якої були Володимир Остапчук, Юрій Ткач та Ігор Ласточкін, активно веде свою сторінку в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася радісною новиною, яку вони з чоловіком Іваном довгий час приховували від шанувальників. Зіркова красуня стала мамою вдруге. 11 жовтня минулого року на світ з'явився маленький Домінік. Як відомо, Ілона та її чоловік Іван також виховують доньку Валерію.

Цього разу танцівниця поділилася зворушливим чорно-білим кадром. Зірка позує зі своїм чоловіком та донькою. На фото сім'я посміхається і виглядає дуже щасливою. У підписі до знімку Ілона повідомила, що 21 січня у світі відзначається День обіймів. На її думку, це дуже красива дата.

"Сьогодні день обіймів і неймовірно красива дата 21.01.21 👌 Я хоч і не сильно вірю в нумерологію, але сьогодні загадала бажання 😏 А ви вірите в магію чисел? Якщо так, діліться своїми історіями..." - написала Гвоздьова.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Нагадаємо, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" показала місячного синочка: "Швидко летить час".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ілона Гвоздьова з "Танців з зірками" зробила приємно своїй киці.

Також портал Знай.uа писав, що Гвоздьова з "Танців з зірками" показала фігуру після пологів: "Моя мотивація".