Представники російсько-окупаційних військ продовжують демонструвати небажання виконувати раніше досягнуті домовленості.

У Спільному центрі з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін (СЦКК) повідомили про грубі порушення щодо розміщення російського озброєння та військової техніки в Луганській та Донецькій областях.

Зокрема, йдеться про десятки одиниць танків та реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град". Про це у Facebook повідомляє пресслужба штабу ООС.

"16 січня патруль СММ ОБСЄ зафіксував 22 одиниці 122 мм реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" поблизу н.п. Краснолуцький Луганської області. Також на полігоні поблизу н.п. Новоселівка Донецької області безпілотник СММ ОБСЄ зафіксував 11 танків", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

У штабі зазначили, що це озброєння розміщене з порушеннями встановлених ліній відведення. В пресслужбі зазначили, що у звітах Місії також йдеться про російську військову присутність у зоні безпеки. Так, 16 січня патруль СММ ОБСЄ виявив 1 одиницю ЗУ-23, встановлену на бронетранспортері МТЛБ поблизу житлової зони н.п. Калинове Луганської області.

Викладені факти свідчать про те, що представники російсько-окупаційних військ продовжують демонструвати небажання виконувати раніше досягнуті домовленості, вважають в штабі ООС.

Нагадаємо, на Луганщині виявили заборонені міни російського виробництва

Як повідомляв портал Знай.ua, окупанти обстріляли приватний сектор Водяного із забороненої зброї

Також Знай.ua писав, герої ЗСУ готуються до нападу ворога по повній