Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Не так давно телеведуча шоу "Хто зверху" і "Le маршрутка" розмістила в своїх Insta Stories відео з салону в Києві. Нікітюк детально розповіла про те, як сходила на спеціальну процедуру Styx віскі сповивання.

"Дівчата, ура! Ці ось бинти щойно зняли з мене. Я пройшла другу процедуру Styx віскі сповивання називається. Вона в Києві, знайшла її тут, про яку я розповідала, показувала. Тебе перемотують бинтами, наносять на тебе спеціальний гель. Це просто офігенна процедура. Мені вона дуже сподобалася. І можу сказати, що результат просто приголомшливий. Через 45 хвилин моментальне виведення рідини, поліпшення мікроциркуляції крові, виведення токсинів і так далі. Поки я лежала на процедуру Styx віскі сповиванні, мені зробили... Все, красива, готова летіти", - розповіла на відео Леся.

Леся Нікітюк, скріншот Insta Stories

Леся Нікітюк, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Леся Нікітюк, скріншот Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк виділилася на тлі Катерини Кухар з "Танців зірками": "Маленька".

Нагадаємо, майбутня "Холостячка" Нікітюк проміняла славу на кар'єру кур'єра: "ЛеПуля". Так, Леся зізналася, що нещодавно запустила власний сервіс доставки українських делікатесів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк передумала ставати новою "Холостячкою" і хоче бути свинкою.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк показала, як відходить від олів'є і хачапурі – блюдечко буряка.