Міністерство освіти і науки України на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розмістило інформацію про набір дітей в 10-11 класи закладів загальної середньої освіти в 2021 році.

У публікації йдеться, що для держави ключовим пріоритетом виступає забезпечення рівного доступу до якісної загальної середньої освіти для кожної дитини.

Результати ЗНО показують, що більш потужні та ресурсозабезпечені школи мають більш успішних випускників, а доступ до якісної освіти залежить від ефективності освітньої мережі.

"Зарахування до 10-х класів закладів загальної середньої освіти цього року, як і минулого року, відбуватиметься після видання наказу про переведення до нього учнів 9 — х класів цього ж закладу освіти, які не виявили наміру припинити навчання в ньому та не були відраховані або переведені до іншого навчального закладу відповідно до Порядку зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних навчальних закладів для здобуття повної загальної середньої освіти", - йдеться у повідомленні МОН.

МОН, скріншот: Facebook
МОН, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зовсім недавно Міністерство освіти і науки України надало роз'яснення про те, як працюватимуть навчальні заклади після жорсткого карантину, з 25 січня 2021 року.

Нагадаємо, як працюватимуть навчальні заклади з 25 січня: у МОН перерахували заборони і правила

Як повідомляв "Знай.ua", учні повернуться до шкіл ще не скоро: Степанов назвав причину.

Також "Знай.ua" писав, малозабезпечені сім'ї благають Зеленського про допомогу, втомилися від космічних цін і тарифів: "Нахабно здерти з людей".