Морські піхотинці одного з батальйонів бригади морської бригади в п'ятницю, 22 січня, в День Соборності України, здали кров і плазму в Маріупольському центрі переливання крові.

Відповідний пост з відео опублікували в Facebook-групі Операції об'єднаних сил.

"Морські піхотинці одного з батальйонів бригади морської піхоти, що входити до складу операції об'єднаних сил, здали кров та плазму у Маріупольському центрі переливання крові. Для них донорство давно стало доброю традицією. У бойовому підрозділі-десятки воїнів, які регулярно поповнюють банк крові, перебуваючи як в пункті постійної дислокації частини, так і на передовій", - сказано в повідомленні.

Раніше ми розповідали, що глава ПЦУ митрополит Єпіфаній виступив з привітанням з Днем Соборності України.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

У цей день в Україні відзначається подія, яка мала місце 22 січня 1919 року. Саме тоді на Софіївській площі в Києві був проголошений Акт Злуки, який об'єднав українську народну республіку і Західноукраїнську Народну Республіку в єдину соборну державу.

"ідея соборності, сили в єдності - є ще більш актуальною саме зараз: коли ми захищаємо і відстоюємо своє бажання і право бути істинно вільною і незалежною державою, а також будувати вільну європейську Україну.

Нагадаємо, Епіфаній відшукав у Біблії пророцтво для України 100-річної давності.

Як повідомляв Знай.uа, Зеленська привітала українців з Днем Соборності.

Також Знай.uа писав, що молитва За Україну на День Соборності, як просити у Бога кращої долі для кожного з нас.