Український виконавець, автор пісень, музичний продюсер і актор Олексій Завгородній - Позитив - є учасником групи MOZGI і після десяти років в колективі "Время и Стекло" разом з Олексієм Потапенко виступає ведучим подкасту 2popodcast.

А зараз він поділився несподіваною новиною і фотографією з 24-річною популярною співачкою болівійського Походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап.

"Ми з @mishvirmish подолали всі закриті кордони і стали ведучими першого випуску ювілейного сезону" Орел і Решка. 10 років " 🎉 Вгадайте куди ми вирушили?😉 13 лютого в ефірі @novy_channel", - написав Олексій Завгородній у підписі до публікації.

Позитив і Андраде, скріншот: Instagram
Позитив і Андраде, скріншот: Instagram

"У Болівію, дуже дуже чекаю❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍Ти найкращий", "Як же я рада за тебе Лёшка🙏 ми дуже чекаємо ефір 13 лютого. Ви найкращі☺❤️", "Братанчик, ти ведучий нового "Орла і Решка"? Це не прикол?", "Ось це поворот! Рада, що саме ведучі з України, а не, як останні ннадцять сезонів з Росії всіх брали!", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому наголошується, що вони будуть провідними іменного одного випуску. А далі глядачів чекає хтось інший.

Коментарі, скріншот: Instagram (Позитив)
Коментарі, скріншот: Instagram (Позитив)

Позитив і Андраде, скріншот: Instagram
Позитив і Андраде, скріншот: Instagram

Нагадаємо, підопічна Потапа Андраде потрусила сідницями, українці помітили недобре: "Талію куди справи? Груди зробила?"

Як повідомляв "Знай.ua", Дорофєєва на очах у Дантеса запалила зі скандальним Дорном

Знай.ua писав, Дорофєєва з Позитивом повернулися у " Время и Стекло" заради Нового року: "Завжди в наших серцях"