Українець з Рівненщини розповів, як потрапив на службу в батальйон морської піхоти просто в свій день народження. Про це йдеться в публікації прес-центру Операції об'єднаних сил.

Микола Хом'як з першого курсу навчання у військовому вузі хотів служити в Криму. Але курсант недовго виконував обов'язки офіцера на аеродромі Бельбек. У 2014-му з'явилися "зелені чоловічки", психологічний тиск, псевдореферендум, анексія.

Микола зазначив, що події в Криму дали зрозуміти, що він на правильному шляху, що країна потребує захисту. Після випуску з вузу в 2014-му він потрапив за розподілом в авіаційну частину, але потім перевівся в морську піхоту, як і хотів.

"У батальйон морської піхоти потрапив на службу саме на свій день народження! Найкращий подарунок! Саме у морській піхоті відчув драйв, братерство, тепер ні на що її не проміняю", - поділився військовий.

До речі, це четверта ротація молодого офіцера на війну. За цей час було багато перипетій і фронтових "пригод".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Ніколи не забуду, як у новорічну ніч, десь о п’ятій годині ранку до нас "завітала" диверсійна група… Хоча і зараз попри перемир’я ворог продовжує поводити себе досить підло, навіть сьогодні були провокації, тому пильності не втрачаємо!" - сказав Микола.

Нагадаємо, командир згадав героїзм танкістів, які прокладали "Дорогу життя" до ДАП: "Постійно під прицілом".

Як повідомляв портал Знай.uа, кіборг, який вижив після бійні за Донецький аеропорт, розповів правду:"другий день народження".

Також портал Знай.uа писав, як мужній кіборг прославився подвигом під час запеклої перестрілки з ворогом: "не злякалися".