Епатажна Анастасія Покрищук вирішила показати свою "натуральну" красу і прорекламувати парфуми, але щось пішло не так.

Популярна в соцмережах блогерка Анастасія Покрищук, яку знають під ніком Just Queen (просто королева), зібрала у своєму Instagram понад 200 тисяч підписників, яких не втомлюється розважати новими постами.

Проте, самими лише фото та відео ситим не будеш і Настя також займається рекламою в соцмережі.

Цього разу Покрищук вирішила прорекламувати копії парфумів. Для цього вона позувала перед камерою, тримаючи товар у руках. Мейкапу "просто королева" вирішила не наносити, показати, так би мовити, "натуральну" красу.

"Як тобі моя "натуральна" краса сьогодні? Взагалі без мейку до речі. А в руках і в каруселі мої фаворити ароматів з парфум сіті, на цьому тижні. Ці аромати точно сподобаються всім) Копії парфум сіті не відрізняються від оригіналу", - прокоментувала фото Анастасія.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Втім, підписники не були у захваті від рекламованого товару, оскільки багато хто вже встиг спробувати ці "копії" та залишилися не задоволеними якістю.

Пожартували фоловери і над "натуральністю" Анастасії, адже її скули натуральними аж ніяк не можна назвати.

"Кути Джолі робила?", - написали фоловери.

Зазначимо, що Анастасія Покрищук стала відомою завдяки своїй яскравій зовнішності. Попри те, що Анастасія збільшила губи, груди, зробила ліпосакцію підборіддя, видалила грудочки Біша та перефарбувала волосся, вона ще й стала володаркою найбільших штучних вилиць у світі. При чому, наколола Настя їх сама - філерами, якими зазвичай збільшують губи. Однак, вона заявляє, що не збирається зупинятись на досягнутому.

За популярною блогеркою Just Queen стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. Анастасію люблять не лише за незвичну зовнішність, але й за гумор та щирі висловлювання, у яких вона не шкодує міцних словечок та матів.

Нагадаємо, Анастасія Покрищук похизувалась своєю "силіконовою долиною"

Як повідомляв портал Знай.ua, перероблена Покрищук замахнулась на YouTube

Також Знай.ua писав, Покрищук назвала найбільшу помилку дівчат