Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту "Діо.фільми" і чоловік надії Дорофєєвої Володимир Дантес любить радувати багатотисячну аудиторію новими фото і відео в своєму Instagram.

Цього разу Володимир розмістив на своїй сторінці в соцмережі свіжий пост, в якій написав цікаву інформацію про подорож на індонезійський острів Балі.

"Що почому на Балі? Житло. У зв'язку з пандемією і тим, що острів закрили якраз після нашого прильоту, ціни на вілли в середньому впали у вартості відсотків на 60-70. Тобто, будинки, які раніше коштували 1500-2000$, зараз коштують 500$.

Їжа. Тут все просто. У популярних закладах поїсти можна за таку ж суму, як у Києві. Середній чек на 4х - 70$. Так, були моменти, коли ми шикували і замовляли тонни їжі та платили 150$, але це дуже рідко. До речі, їли ми максимум 2 рази на день. На спеці їсти не хочеться і постійно тягаєш фрукти. А вони там дуууже дешеві і ситні)

Транспорт. Мопед - 125$ на місяць. За три тижні заправив 3 повних бака. Одна заправка ~ 4$", - написав Дантес.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Володимир Дантес, фото з Instagram

Нагадаємо, Дантес перестарався в басейні з голою Дорофєєвою: "Перетворююся на інста тп".

Як повідомляв портал Знай.uа, Дантес показав Дорофєєву зовсім голою, груди прикривали лише пелюсточки. Зіркова парочка вирішила усамітнитися посеред казкового Балі.

Також портал Знай.uа писав, що чоловік Дорофєєвої Дантес розповів, що підтирається "рукою" на Балі: "Здається нормальним".