Співачка Світлана Лобода частенько радує своїх шанувальників новими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше шести мільйонів чоловік.

Виконавиця сьогодні, 22 січня, поділилася зі своїми фанатами новиною про те, що повернулася в холодну зиму, щоб відпрацювати заплановані концерти і закінчити нову пісню, після зимових канікул, проведених зі своєю мамою і дочками в теплих краях.
А зараз в Instagram Stories вона опублікувала досить кумедне відео, на якому фігурують дві дівчини, які опинилися біля машини в момент мийки. На самому початку на них були спрямовані сильні струмені води. Через них дівчата почали кричати, відвертатися і ховатися як можуть.

Світлана Лобода, скріншот: Youtube
Світлана Лобода, скріншот: Youtube

Однак вони залишалися біля автомобіля і не тікали, навпаки — навіть намагалися застрибнути на машину зверху. Вони опинилися повністю в піні і згодом знову потрапили під сильні потоки рідини. Вони були повністю мокрі. При цьому все відбувається, поки на тлі грає її пісня "moLOko".

"Ку-ку😂 😂 😂", - написала Світлана Лобода в підписі до першої з трьох Instagram Stories.

Нагадаємо, Лобода показала, як потіє вдома з лисим чоловіком: "Спортсмен". Артистка показала у своїх Insta Stories, як проходять її тренування в спортзалі спільно з грузинським і українським модельєром Бічоллою Тетрадзе.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода в одній білизні розповіла про Місяць "кайфу": "Роздягайся, лягай"

Знай.ua писав, Лобода перейшла на рокерів постарше, ці очі вже нудьгують: "Я хочу звалити..."