22 січня стало відомо про смерть 90-річного французького каскадера Ремі Жюльєна, який займався постановкою трюків для серії фільмів про Джеймса Бонда і франшизи "Жандарми".

Знаменитий каскадер був госпіталізований до реанімації клініки міста Монтражі через коронавірусну інфекцію. Про це передає телеканал BFM.

Варто зазначити, що Жюльєн займався мотоспортом з 12 років. У 1957 році він став чемпіоном Франції з мотокросу. Його успіхи помітили кінематографісти, і з 1960-х років Жюльєн почав активно брати участь в постановках трюків з різними транспортними засобами.

Ремі Жюльєн, фото Globallookpress.com
Ремі Жюльєн, фото Globallookpress.com

Ремі працював над такими картинами, як "Пограбування по-італійськи", "Життя в борг", "Професіонал", "Укол парасолькою", а також над першими двома частинами серії фільмів "Таксі".

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За свою кар'єру він поставив понад 1400 трюків приблизно для 400 кінокартин, рекламних роликів і шоу. Каскадера визнавали як на батьківщині, так і за кордоном. Був постановником автотрюків для шести фільмів бондінани.

Нагадаємо, 11 січня стало відомо про смерть 79-річного британського режисера Майкла Аптеда, який зняв дев'ятнадцятий фільм бондіани "І цілого світу мало" та кінострічку "Хроніки Нарнії: Підкорювач Зорі".

Як повідомляв портал Знай.uа, помер геніальний актор і сценарист Жан-П'єр Бакрі.

Також портал Знай.uа писав, що творець "Єралашу" Борис Грачевський помер від коронавірусу.