Популярна українська співачка Ані Лорак (Кароліна Куек), яка зараз будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує багатомільйонну армію шанувальників новими публікаціями.

Нещодавно 42-річна зірка вперше за тривалий час вирішила відвідати Київ, де зустрілася з рідними, в тому числі і з молодшим братом Андрієм.

Кароліна вирішила опублікувати в своїх Insta Stories фотографію з ним. Варто зазначити, що побачити в Instagram знімки Ані Лорак з сім'єю велика рідкість.

"Братик. Ми схожі? Дуже/ні?" - запитала у підписників виконавиця.

Ані Лорак з молодшим братом, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак прогулялася по Києву в пуховику за 10 мінімалок: "Ну і морозець". Знаменитість показала, як прогулялася біля пасажу поруч з брендовими магазинами люксових товарів. Там зірка і зробила кілька кадрів зимового Києва.

Нагадаємо, розбита Ані Лорак натякнула на розставання з молодим бойфрендом: "Залишаю в 2020". Артистка поділилася зворушливими кадрами з кліпу "Новий колишній" 2018-го року.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ані Лорак після повернення до Києва помітили у весільній сукні: "Знайшла надійне плече". Шанувальники Ані Лорак виставили незвичайне фото зі своїм кумиром.

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак показала 74-річну красуню-маму, виглядають, немов сестри: "Наш ангел".