Воїни ЗСУ, скріншот: YouTube
Воїни ЗСУ, скріншот: YouTube

Головнокомандувач ЗСУ звернувся до кожного захисника на Донбасі

Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Руслан Хомчак в День Соборності відправився до району проведення ООС і привітав захисників. Як повідомили в штабі ООС, Головнокомандувач Руслан Хомчак подякував захисникам за мужність і любов до України.

Українці, фото: Unian
Українці, фото: Unian

Податкова готує українців до жорстких заходів і відповідальності

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На сторінці Державної податкової служби України в Facebook з'явилася публікація, в якій йдеться про необхідність посилювати відповідальність і заходи за несплату податків. Це, зокрема, стосується притягнення таких людей до кримінальної відповідальності. Про що заявив голова ДПС Олексій Любченко.

Робота шкіл, кадр з відео
Робота шкіл, кадр з відео

МОН оголосило, як пройде набір школярів у 10-11 класи

Міністерство освіти і науки України на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розмістило інформацію про набір дітей в 10-11 класи закладів загальної середньої освіти в 2021 році. У публікації йдеться, що для держави ключовим пріоритетом виступає забезпечення рівного доступу до якісної загальної середньої освіти для кожної дитини.

обмін валют, фото х вільних джерел
обмін валют, фото х вільних джерел

Курс валют на 23 січня змусив євро йти на рекорд, а долар - підрости

Національний банк України (НБУ) опублікував курс валют на 23 січня 2021 року. Згідно валютного курсу, долар трохи виріс, а євро сильно підскочив. Так, долар виріс на 5 копійок в порівнянні з попереднім банківським днем і зупинився на позначці 28.25 грн/$. Таким чином американська валюта все ще перевищує психологічну позначку в 28 грн.

карантин в Україні, фото unian
карантин в Україні, фото unian

Комаровський розкрив простий спосіб виявлення небезпечних місць для зараження covid-19

Доктор Комаровський розповів про те, де є найбільше шансів заразитися на коронавірус. Відомий український педіатр Євген Комаровський розповів, як дізнатися концентрацію CO2, чому це важливо і як на практиці виявити місця, де особливо високий ризик коронавірусної інфекції.