Поки українці переживають жорсткий карантин і драконівські суми в комунальних платіжках так звані "слуги народу", парламентарії можуть похизуватися своїми елітними автомобілями.

Їх автопарк просто вражає - серед їх залізних ластівок є Ferrari, Tesla, Maserati та інші дорогі авто.

Про це стало відомо завдяки повідомленню одного з українських видань.

Авто Сергія Алексєєва, фото: strana.ua
Авто Сергія Алексєєва, фото: strana.ua

Рейтинг відкриває нардеп від "Європейської солідарності" Сергій Алексєєв, у якого в гаражі є спортивна Ferrari 458 Italia 2011 з максимальною швидкістю 325 км/ч.у розробці даної моделі брав участь легендарний Міхаель Шумахер. Вартість у декларації не вказано, але такий старий автомобіль зараз пропонують купити за 4,25 млн гривень.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Авто Дмитра Разумкова, фото: strana.ua
Авто Дмитра Разумкова, фото: strana.ua

Наступний у списку - спікер Ради Дмитро Разумков, якому до душі сучасні технології. У нього є свіженька Tesla S 2017 року, яка записана на дружину. Згідно з даними в деклараціях, цей електромобіль було придбано за 750 тисяч, і він може розігнатися до 322 км/год.

Авто Костянтина Бондарєва, фото: strana.ua
Авто Костянтина Бондарєва, фото: strana.ua

Нардеп від "Батьківщини" Костянтин Бондарєв може похизуватися авто Mercedes-Benz G 55 AMG, який всі знають як "кубик", вартістю близько 1,5 млн. в автопарку парламентарія є ще десяток дорогих автомобілів: Bentley і Jaguar, кілька позашляховиків Toyota.

Авто Анатолія Урбанського, фото: strana.ua
Авто Анатолія Урбанського, фото: strana.ua

Парламентарій Анатолій Урбанський володіє незвичайною моделлю Bentley Bentayga 2016 року випуску вартістю 2,64 млн. незважаючи на свої габарити, цей люксовий кросовер розганяється до 301 км/год.

Авто Геннадія Вацака, фото: strana.ua
Авто Геннадія Вацака, фото: strana.ua

Член депутатської групи "Довіра" Геннадій Вацак у своєму гаражі має 11 автомобілів, серед яких є Maserati QuattroPorte 2014 року вартістю 2,45 млн. цей суперкар легко розганяється до 300 км/год.

Раніше повідомляли, по Києву розсікає ефектний McLaren за 14 мільйонів: ексклюзивні диски і 720 "конячок" під капотом.

Як повідомляв Знай.uа, Lamborghini представила колекцію люксових бездротових навушників.

Знай.uа писав, у Києві розбили шикарний спорткар Lamborghini Huracan - десь тихо заплакав Шумахер.