Акторка і комедіантка Марина (Маріанна) Поплавська загинула в автокатастрофі у жовтні 2018 року. Зірку "Дизель шоу" українці запам'ятали завдяки її гумору і таланту.

Незадовго до своєї смерті жінка поділилася на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм" архівними світлинами часів своєї молодості.

На одному з чорно-білих кадрів Поплавська показана у дні своєї праці в будівельному загоні. Дівчина притулилася до берези, на ній спортивні штани і смугаста кофта. У Марини доволі типова зачіска тих часів — коротка й знебарвлена.

"Будзагін: схуднення за місяць на 20 кг))) Так на тобі пахати треба! Працювали з Галкою моєю на бетономішалці і їли один білий налив. Волосся «стояло»)))))", — написала вона у коментарі до фото.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

В іншій публікації можна побачити портретне фото Поплавської. У жінки вже трохи довше волосся, так само біляве. На ній сорочка і чорна кофта, з прикрас — кілька металевих ланцюжків. В руках вона тримає сонцезахисні окуляри.

"Юність моя, ти гори - не згорай... Ностальжі ... Нічо така пацанка))))" — написала в описі до фото Маріанна.

Марина Поплавська загинула 20 жовтня 2018 року в автокатастрофі біля села Мила, що у Київській області: автобус з акторами влетів у вантажівку. Акторці було всього 48 років.

Нагадаємо, У мережі спливли таємні листування глави "Дизель Шоу": "Гроші не пахнуть".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Дизель Шоу" нарвалися на жорстку критику через мову: "Російське г*мно".

Також портал Знай.uа писав, що зірка "Дизель шоу" Євген Сморигін видав вегетаріанський рецепт улюбленої страви.