Президент України Володимир Зеленський хоч і почав йти до акторської слави ще змолоду завдяки участі в КВК, все ж справжню відомість він отримав пізніше. Можливо, саме тому його фото з весілля з Оленою Зеленською (Кияшко) з 2003 року виглядає особливо кумедним, адже на ньому головні дійові особи ще зовсім молоді.

Відповідний знімок був опублікований на одній з фанатських сторінок Зеленського у соціальній мережі "Інстаграм".

На світлині можна побачити худенького Володимира у світло-сірому костюмі, який частково за тодішньою модою, частково через мініатюрність майбутнього президента висить на ньому мішком.

Олена одягнена у білу весільну сукню, на голові у нареченої фата, а в руках букет — схоже, що всіх традицій їм вдалося дотриматися.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Серед гостей можна помітити і особу, дуже схожу на Олену Кравець (ймовірно, це і є Олена Кравець). На ній біла сорочка і чорні штани, в руках вона тримає паличку з червоним сердечком — як й інші жінки з фотографії (у кадрі Володимир єдиний чоловік).

До весілля пара прозустрічалася вісім років. Вони навчалися в паралельних класах криворізької гімназії №95, але познайомилися вже пізніше: коли Олена вчилася на будівельному факультеті Криворізького університету, а Зеленський — у Криворізькому економічному інституті.

Нагадаємо, Олена Зеленська залишить школярів без смаколиків: "Неприємно, коли зачіпають дітей".

Як повідомляв портал Знай.ua, Зеленський терміново зібрав нараду в Харкові: "Коли 15 людей гине, завжди є відповідальні".

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський прибув на попелище в Харкові: шикарний позашляховик, скорбота і армія охоронців.