Андрій Богдан, скріншот: YouTube
Андрій Богдан, скріншот: YouTube

Колишній глава ОПУ Богдан полоскотав собі нерви на вулкані: "Треба все спробувати"

Днями з'явилася інформація, що колишній глава офісу президента України Андрій Богдан відпочиває в п'ятизірковому готелі Гватемали "Las lagunas Boutique hotel". Тут Богдан орендує бунгало за 400 доларів на добу. Дану інформацію розмітив Telegram-канал "Картковий офіс". Андрій Богдан вирішив спробувати екстремальний відпочинок і залишився ночувати на вулкані.

протести в Росії, скріншот з відео
протести в Росії, скріншот з відео

Протести в Росії на підтримку Навального до Майдану не дотягнули - зійшлися на 2 тисячах

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

У суботу вранці, 23 січня, в десятках міст Росії почалися багатотисячні мітинги опозиції на підтримку затриманого Олексія Навального. Мітинг за Навального в Москві почався о 13:00 за київським часом на Пушкінській площі, проте затримувати людей правоохоронні органи почали ще до початку заходу.

Заробітчани, кадр з відео
Заробітчани, кадр з відео

Заробітчани переводять немислимі суми в Україну

Радник прем'єр-міністра України Кирило Криволап під час публічного обговорення проєкту Національної економічної стратегії-2030 повідомив про те, що минулого року наші заробітчани перевели в країну більше грошових коштів, ніж інвестори. Він заявив, що в 2019 році Україна залучила всього 5,8 мільярда доларів інвестицій, що втричі менше коштів, переведених українцями, які працюють за кордоном.

Платіжки, скріншот: YouTube
Платіжки, скріншот: YouTube

Драконівські платіжки за тепло: український депутат показала, як суми "вийшли за береги"

З Херсона прийшли тривожні новини. Місцеві жителі повідомляють, що суми в платіжках за опалення вже переходять всі межі. Справа в тому, що, за інформацією городян, їм обіцяли одну ціну, а в підсумку було виявлено зовсім інші цифри.

Віктор Ющенко, фото з вільних джерел
Віктор Ющенко, фото з вільних джерел

Шмигалю вже боятися? Ющенка знову пропонують на прем'єрське крісло

На сайті президента з'явилася петиція про призначення Віктора Ющенка прем'єром. Президенту України Володимиру Зеленському запропонували призначити прем'єр-міністром України експрезидента Віктора Ющенка. Відповідна петиція зареєстрована на сайті електронних петицій Президента України в п'ятницю, 22 січня. Автор петиції Максим Верес.