Українці все частіше скаржаться на обслуговування в Державному банку ПриватБанк. Так, клієнти помічають обмежувальні заходи з боку блокування без причин і співробітників.

Так, Українка поскаржилася, що її карту заблокували, коли вона перебувала за кордоном і хотіла перевести гроші на іншу карту. Жінка була обурена тим, що банк за власною ініціативою залишив її без засобів до існування в чужій країні. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

"23 січня, перебуваючи за межами України, хотіла переказати гроші з картки Привату на картку Монобанку. Приватбанк порахував цю операцію підозрілою (не знаю на якій підставі, всі реквізити, пароль, CVV код були введені правильно) і заблокував карту і вхід в Приват24(а значить і право розпоряджатися іншими картами)", - пише жінка.

Клієнтка розповіла, що вона звернулася в чат підтримку і пройшла там верифікацію з повними даними. Однак допомоги їй не надали і тільки запропонували звернутися до відділення, що шокувало її.

"По-перше, питання, навіщо проходити верифікації, якщо варіантів онлайн розблокувати карти немає? По-друге, я не в Україні і очевидно, що звернутися до відділення не можу? Тобто банк залишив мене в чужій країні без засобів до існування і без можливості купити квиток додому, аргументуючи це моєю ж безпекою??? Я хочу відповісти банку, що в більшій небезпеці я ще НЕ КОЛИ себе не відчувала і це не через якихось уявних шахраїв, а через банку, якому я довірила всі кошти. Я знаю, що У інших банків є такі способи, як відеозв'язку, чому не можна використовувати його?",- пише жінка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, українці передбачали "початок кінця" Приватбанку.

Як повідомляв Знай.ua, ПриватБанк розриває відносини зі старими клієнтами, день і ти в "чорному списку".

Також Знай.ua писав, що "ПриватБанк" мовчки припиняє обслуговувати українців - немає часу пояснювати.