Своїми фаворитами міні-серіалів поділився Костя Трембовецький. Учасник Improv Live Show (Новий канал) багато років сам писав сценарії до серіалів і знає їх досконально.

"Записки юного лікаря"

Британська екранізація автобіографічних оповідань Михайла Булгакова, в якій головну роль грає сам Гаррі Поттер, тобто, Деніел Редкліфф. Серіал з атмосферою, в яку не можна не закохатися, і, що називається, якісної "журавлиною". Гомерично смішний і настільки ж божевільний серіал, в якому всього 8 серій, і ті по 25 хвилин. Тому можна подивитися за один холодний зимовий вечір.

"Голлівуд"

Серіал про молодих людей, які в 40 роки намагаються підкорити Голлівуд. Крім автентичної атмосфери того часу, він випромінює ще й не властивим сучасним проектам оптимізм. Це не справжня історія Голлівуду. Це її найкраща версія.

Костя Трембовецький, фото: Новий канал
Костя Трембовецький, фото: Новий канал

"Чорнобиль"

Тут і думати нічого. Кращий міні-серіал останніх років, а, може, і всіх часів. Просто ювелірна робота сценаристів, режисера і художників-постановників. Складно повірити, що це знято британцями і не в 1986-му.якщо ви ще не дивилися, то швидше починайте, а якщо дивилися, зробіть це ще раз. Воно того варте.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Одного разу вночі"

Після гулянки хлопець прокидається поруч з трупом дівчини, з якою провів ніч, причому в руках у нього знаряддя вбивства. Неймовірно потужна людська драма є ще й одним з кращих детективів останнього часу. Кожен кадр хочеться розглянути максимально ретельно і самому зібрати докази, які не помічають герої. А про акторську гру Різа Ахмеда ви будете без зупинки розповідати всім, хто ще не подивився цей шедевр.

"Пастка-22"

Серіал за мотивами роману 60-х про бойового пілота, який будь-яким способом намагається уникнути участі в бойових діях. Дуже смішна і одночасно сумна антивоєнна комедія про всю безглуздість і потворність війни.

Нагадаємо, Костромічова без брів потрапила на" Оскар "з учасницями"СТМПУ".

Як повідомляв Знай.uа, свято на порозі, що подивитися під Новий Рік, "нетрадиційна" добірка від Трембовецького.

Також Знай.uа писав, що колега Кошового шокував зізнанням про алкоголь.