Популярна українська співачка болівійського Походження Мішель Андраде, яку продюсує Потап, розповіла, що моментами в Україні почувається як вдома.

Своїм відкриттям про ідентичність і мультикультурність вона розповіла в Instagram.

"Моментами, в Україні я відчуваю себе як вдома. Я сформувалася тут як особистість. Мені здається саме ця країна допомогла мені стати тією Мішель, яка я зараз і займатися тією справою, до якої лежить моя душа. Мені дуже важливо і приємно бути частиною соціального проекту @campaign_svoya, який піднімає питання мультикультурності та гендерної рівності. Мета ініціативи-показати що різноманіття це нова норма, і невід'ємний елемент сучасної української ідентичності", - написала Мішель.

Шанувальники прийшли в захват від такої ініціативи Мішель, а крім того зробили безліч компліментів її зовнішності і відзначили, що вона нереально красива.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

"Ви дуже красиві", " Про рівність поїдьте разом зі своїм проектом десь в мусульманських країнах поговоріть.А в нас з цим все Ок", "добрий народ у нас в Україні"," Мішель ти дуже мила хто за", " підтримую тебе в цьому❤❤❤"", " Мішель Андраде найкраща і 🔥 🔥 найсмачніша. Я мрію з тобою зустрітися", " Нереально красива😍", "Моментами", "хіба можна бути такою красивою", " О!Отце красиво! Молодець!", "Яка красива😍", "така красива", - пишуть коментатори.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, підопічна Потапа Андраде влаштувала недитячі витівки в нижній білизні.

Як повідомляв Знай.uа, підопічна Потапа Андраде потрусила сідницями, українці помітили недобре.

Також Знай.uа писав, що підопічну Потапа Андраде підсмажило слідом за Каменських, карантинна втеча не пішла не користь.