Україна відреагувала на придушення протестів у Росії. Офіційну позицію країни озвучив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в Twitter.

Міністерство закордонних справ оприлюднило офіційну позицію України щодо застосування сили проти мирних демонстрантів та арештів опозиційних політиків у РФ.

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба в Twitter закликав не тільки засудити дії російської влади, але і використовувати всі можливі інструменти, щоб вплинути на керівників РФ.

протести в Росії, скріншот з відео
протести в Росії, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У суботу вранці, 23 січня, в десятках міст Росії почалися багатотисячні мітинги опозиції на підтримку затриманого Олексія Навального.

Мітинг за Навального в Москві почався о 13: 00 за київським часом на Пушкінській площі, проте затримувати людей правоохоронні органи почали ще до початку заходу.

За даними видання, серед затриманих-не менше 38 журналістів і близько 102 неповнолітніх. Деяких з них під час затримання побили.

Туалетні Йоржики стали одним з нових символів протесту, пов'язаних з розслідуванням Навального про Путіна. Але є і хороші новини, зокрема, в Читі поліцейські відмовилися розганяти мітинг, а в Москві деякі співробітники Росгвардіі пригощають людей гарячим чаєм.

Нагадаємо, протести в Росії на підтримку Навального до Майдану не дотягнули-зійшлися на 2 тисячах.

Як повідомляв Знай.uа, на масових акціях на підтримку Навального стає гаряче і небезпечніше, ніж на шляху до Москви.

Також Знай.uа писав, що Росія гримить протестами через Навального, Путін пішов по стопах Лукашенка, луплять кийками і садять в автозаки.