Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу показали зворушливе фото Тіни з однією з її численних маленьких фанаток, 7-річною Тіною Синяговською, яка вже не раз підкорювала мережу не тільки спільними селфі зі своїм кумиром, а й колажами, де копіює її найрозкішніші вбрання, а також ритмічно танцює під улюблені пісні.

Так, артистка позувала з ніжним легким макіяжем на обличчі і накинутим на голову шарфом молочного кольору, в той час як міні-Тіна була в чорній теплій панамі. До слова, трепетний кадр шанувальники красуні розмістили з нагоди її дня народження - 25 січня зірці виповнилося 36 років.

"Дві Тіни❤

@sinyagovskayatina"

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Фолловери не пройшли повз, захоплюючись і Кароль, і її маленькою подружкою: "когось явно не вистачає, ага а де Веніамін, була б трійця лиха, маман і дочка, і дочка і син😍 ⭐ ⭐ ⭐ 💞 ✋", " милота, які дівчатка😍", " очі блакитні, кучері пустотливі.", "Красотулі🤩😘😘😘🥰".