На офіційній сторінці 93-ї ОМБр Холодний яр в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про те, що холодноярським "Градам" вдалося вразити цілі на відстані 10 кілометрів.
У публікації йдеться про те, що "боги війни" діяли на полігоні біля пункту постійної дислокації 93 бригади, де і відпрацьовували свої дії при наступі. Реактивні артдивізіони під час навчальних стрільб з БМ-21 "Град" виконали непланові та планові вогневі завдання.

Навчання з "Градами", фото: Facebook
Навчання з "Градами", фото: Facebook

"Минулого року реактивники бригади взяли першість на змаганнях Сухопутних військ ЗСУ і стали другими у всіх Збройних Силах. Зараз вони продовжують відточувати майстерність. І хоча в останні роки війни реактивні системи залпового вогню на фронті не використовувалися, вони продовжують перебувати в повній бойовій готовності і є головним резервом командира. Тому, якщо протистояння з окупантом перейде в активну фазу, вся сила вогню найпотужнішої артилерійської зброї бригади за наказом швидко і точно обрушиться на ворога", — йдеться в публікації з безліччю знімків з минулих навчальних стрільб.

Публікація "Холодний Яр", скріншот: Facebook
Публікація "Холодний Яр", скріншот: Facebook

"Молодці, хлопці! Їм треба так давати спеку, щоб і земля під ногами їх горіла", "Успіхів вам хлопці. Молодець. Ви справжні герої. Бог вам на допомогу", — написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще
Нагадаємо, кіборг героїчно загинув, рятуючи побратимів у Донецькому аеропорту: протистояв ворожому танку

Як повідомляв "Знай.ua", командир згадав героїзм танкістів, що прокладають "Дорогу життя" до ДАП: "Постійно під прицілом"

Знай.ua писав, постріли серед німої тиші: воїни велично вшанували пам'ять полеглих "кіборгів"