У соціальній мережі Instagram був знайдений дуже цікавий аккаунт.

Він стосується дівчини Єлизавети Кривоногих, за життям якої стежать понад 90 тисяч осіб, адже вона дуже схожа на президента Російської Федерації Володимира Путіна. На одній зі сторінок з гумором була опублікована ціла добірка її знімків з підписом: "Донька Путіна схожа на Путіна більше, ніж він сам на себе".

Можлива донька Путіна, скріншот: Instagram
Можлива донька Путіна, скріншот: Instagram

Однак користувачі в коментарях помітили щось кумедне. "Дочка Путіна підписана на Навального😳 😕.... вона точно дочка Путіна?🙄 🤔 ", — написав один з них. І дійсно, це легко можна перевірити за допомогою мобільного пристрою і додатка Instagram, де потрібно тільки знайти аккаунт головного опозиціонера РФ Олексія Навального і знайти дівчину в списку передплатників.

Можлива донька Путіна підписана на Навального, скріншот: Instagram
Можлива донька Путіна підписана на Навального, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

В її ж профілі практично немає фотографій, на яких можна розглянути її обличчя. Однак серед них є і пікантні знімки. На одному з них дівчина постала навпроти дзеркала в нижній білизні і смайликом чорного серця закрила частину грудей.

Нагадаємо, українці попрощалися з героєм, якого розстріляв снайпер Путіна: "Ти був справжнім чоловіком"

Як повідомляв "Знай.ua", протести в Росії на підтримку Навального: у Зеленського відреагували на дії путінського ОМОНу

Знай.ua писав, на масових акціях на підтримку Навального стає гаряче і небезпечніше: Спецтехніка на шляху до Москви. Протестувальники закидали представників поліції сніжками, у відповідь же правоохоронці застосовували кийки.