Епатажний російський репер і головний кумир сучасних школярів Алішер Валєєв, більш відомий як Моргенштерн, нещодавно випустив спільно з Ельдаром Джараховим новий трек під назвою "Дегенерат".

Журналіст Богдан Кутьєпов розкритикував творчість репера і зазначив, що батькам слід переживати за своїх дітей.

"Не переживайте за росіян, у них все норм: репер Моргенштерн якраз випустив свіжий сингл "Дегенерат", тому краще переживайте за українських школярів. Бо скоро не лише в усіх їхніх плейлістах, а й у топ-3 чартів України. Текст такий (у треку матюки не "запікані", тому я теж процитую як є, без зірочок):

"Ох*енен и п*здат,
Я известен и богат.
В моей голове дыра,
Я – дегенерат"

Це тільки приспів. Куплети теж такі цікаві:

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Я залетаю к феминисткам нах*й прямо с калашом
С*ка были б вы людьми у нас все было хорошо
Ха дыщ по #балу ха дыщ вам че мало..."

Кому Навальний, а кому навалєний, - йдеться в публікації в Facebook.

скріншот публікації

До речі, українська телеведуча і журналістка Яніна Соколова в коментарях зазначила, що її діти слухають пісні скандального реп-виконавця.

"Це пздц. Я щоразу промиваю мізки Миколі і Мирону, коли вони це слухають. І бл*ха знають слова всього цього л*йна 🤦🏻‍♀️ На запитання чому? Відповідь: бо ритм класний, слова то другорядне 🤦🏻‍♀️", - поділилася Соколова.

коментар Яніни Соколової

Нагадаємо, коханий Ксенії Мішиної Олександр Еллерт побив рекорд і обійшов Моргенштерна.

Як повідомляв портал Знай.uа, мільйонера Моргенштерна помітили в Одесі з гарячою брюнеткою: "Зі святом, синки"

Також портал Знай.uа писав, що Лоліта Мілявська змусила Моргенштерна нервово курити: скандальна Діва під хор і струнні переспівала непристойний хіт репера.