В Instagram-акаунті відомого російського репера і головного кумира сучасної молоді Алішера Валєєв, більш відомого як Моргенштерн, з'явилася Stories з місця святкування Нового року.

На знімку він постав з чорними нігтями і склянкою випивки поруч зі всесвітньо відомим німецьким вокалістом і фронтменом метал-групи Rammstein Тіллем Ліндеманном.

Виконавець стоїть між Моргенштерном і ще одним російським музикантом — Андрієм Ширманом, більш відомим як DJ Smash. І адже зовсім недавно, 31 Грудня, Алішер був помічений в українському місті Одесі, виходячи із зазначеного під останньою публікації місця розташування.

У Telegram-каналі "Тільки нікому..."Ліндеманна порівняли з Жераром Депардьє, якого російські зірки шоу-бізнесу "тягають" по вечірках і показують за невеликі гроші. Моргенштерн же вирішив відсвяткувати Новий рік в арабській пустелі разом з дівчиною і Ширманом, який є для нього другом.

Реп-виконавець написав зверху:"Рамштайн топ". І відзначив двох музикантів у Stories.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, щоб Лобода без нього не нудьгувала? Ліндеманн похвалився іграшкою для дорослих. Він виклав відео про створення і початок продажів фірмової іграшки для дорослих. 100% ручний вібратор-mic (мікрофонний) зроблений у співпраці з Мейн Холді, а дизайн "Mic Vibrator" заснований на сценічному мікрофоні Тілля.

Як повідомляв "Знай.ua", мільйонер Моргенштерн помічений в Одесі з гарячою брюнеткою: "Зі святом, синки"

Знай.ua писав, улюбленець Лободи Ліндеманн з Rammstein завів нового обранця: талановитий скрипаль-красень