Фіналіст романтичного проекту "Холостячка" Олексій Тригубенко після того, як Ксенія Мішина не відповіла на його почуття, став улюбленцем українок, які вважають його ідеальним чоловіком.

Зараз бізнесмен активно розвиває свою компанію і часто дає інтерв'ю, адже багатьом цікаво як живе і як пережив відмову хлопець. Цього разу він видав усі секрети в інтерв'ю для YouTube-каналу ТОР. Малу частину інтерв'ю він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

"Днями вийшло інтерв'ю на каналі @t. o. P. channel Деякі питання застали зненацька! Як змінилося життя після проекту? Чи готовий я до нових відносин? Ходжу чи на побачення? Мій ідеал дівчини? Чи вважаю я себе успішним підприємцем? Мої мінуси, крім того, що ходжу в душ по 40 хвилин (хто пам'ятає цей факт про мене ?)",- написав Тригубенко.

" Льоша, побільше б так мислячих хлопців 🙏 🏼тоді і по - справжньому щасливих дівчат було б більше ️ ️ удачі вам!", " Красунчик) дуже доросле мислення!", " Ви такий молодець!У вас немає фальші, випромінюєте море позитиву.👍", " Став більш мужнім. І ніби доросліше)", " 100% правда, потрібно вкладати у відносини від душі, а не порівнювати, хто більше хто менше", " дуже цікаве інтерв'ю, мені сподобалося ☺", " Добрий вечір, чоловік з великої літери! Молодець з великої літери! Щирість, легкостіь і відкритість чоловіки не завжди, а часто бояться проявити показавши тим самим свою вразливість. Спасибі Вам за те, що не боїтеся показати, розповісти про себе😊", - коментували підписники.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше "Ідеальний чоловік" Льоша Тригубенко не став новим "Холостяком": головна причина з перших вуст

Як повідомляє портал «Знай.иа» Льоша Тригубенко розкрив всі карти про стосунки з Мішиною після "Холостячки": "ми не тусимо, але…"

Також «Знай.иа " писав, що Льоша Тригубенко з " Холостячки "знайшов розраду після відмови Мішиної:" є тільки я і…"