Проект" Холостячка " для Олексія Тригубенка закінчився відмовою актриси Ксенії Мішиної, в яку він вже встиг закохатися. Однак це не стало приводом для хлопця розчаруватися в любові.

Всі свої сили він направив у бізнес, а його легкий і добрий характер зміг закохати в себе тисячі українок. Так, він вийшов у прямий ефір і відповів на всі питання про себе, які цікавили прихильниць. Зокрема, їм було цікаво, як успішний бізнесмен навчався в школі.

" не дуже. Дуже погано вчився в школі. Ледве ледве четвірки витягав", - зізнався він.

Тригубенко також відповів на питання, яка у нього дівчина мрії.

"знаєте, я подивився інтерв'ю, і я подумав, що то що немає чек-листа і це погано. Тому що ти не знаєш конкретно чого ти хочеш. Немає конкретного критерію або чіткої картини, яку людину ти хочеш бачити. Знайду час і детально розпишу, яку людину я хотів би бачити поруч з собою", - говорить Льоша.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Тригубенко розповів, що досі пише цілі на 2021 рік і робить він це виходячи не з того, що хоче отримати. А які емоції отримає, коли досягне цього. Він передрік, що 2021 рік буде дуже успішним і суперським.

Нагадаємо, закоханий по вуха Еллерт показав самі "смачні" моменти з Мішиною.

Як повідомляв Знай.uа, з'явилися фото Мішиної і Еллерта до"Холостячки".

Також Знай.uа писав, що Еллерт засік Мішину в незручній ситуації і показав всій Україні.