На 61 - му році пішла з життя актриса театру і кіно Ірина Токарчук, яка прославилася завдяки ролі тітки Сіми з "Джентельмен-шоу".

У неї стався серцевий напад. До цього вона довго хворіла, а в день смерті вона скаржилася на болі в грудях.

Ірина Токарчук народилася 20 липня 1959 року. Працювала в драматичному театрі Орехово-Зуєво, Одеському російському драматичному театрі та одеському Будинку клоунів. Брала участь у театральних постановках проекту "Маски-шоу" — "Отелло", "Орфей і Еврідіка", "Ромео і Джульєтта".

З 1992 року вона працювала на телебаченні, в проекті "Джентельмен-шоу" і "Маски-шоу". Саме ця роль тітки Сіми з Одеської комуналки зробила її популярною.

У 2014 році була нагороджена почесним знаком Одеського міського голови "За заслуги перед містом".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше ми розповідали, що помер американський актор театру і кіно Грегорі Сьєрра.

Як повідомили представники сім'ї Сьєрри, актор помер у Каліфорнії ще 4 грудня, проте розповіли про це лише зараз. Грегорі Сьєрра було 83 роки. Причиною смерті стало онкологічне захворювання.

Грегорі Сьєрра народився 25 січня 1937 року в Нью-Йорку. Його кінокар'єра почалася в 1970-х роках, коли артист знявся в декількох популярних ситкомах.

Нагадаємо, помер зірка серіалу"Секретні матеріали".

Як повідомляв Знай.uа, у Насті Каменських помер тато, що відомо про найріднішого чоловіка співачки.

Також Знай.uа писав, що помер творець геніальних фільмів.