Голова ОП Єрмак під час засідання Ради зателефонував Тимошенко, і вона покликала його в гості.

Журналісти у Верховній Раді фотографували нову розкішну зачіску Юлії Тимошенко, але камера "впіймала" цікавий дзвінок та переписку лідерки "Батьківщини" з головою Офісу президента Андрієм Єрмаком.

Як з'ясувалось, Єрмак під час засідання Ради зателефонував Тимошенко, а та відповіла йому sms та покликала ввечері в гості. Момент дзвінка та листування по мобільному зафіксував фотокореспондент "Букв".

У sms Єрмак цікавився, чи встигла Тимошенко поговорити із Сергієм (прізвище не вказано – ред.).

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Тимошенко відповіла, що вже поговорила зі Стефанчуком і "пояснила ситуацію".

Також Тимошенко засвітила частину попереднього листування, де вона повідомляє Єрмаку, що вже повернулася до Києва і запрошує його в гості. У цій же частині листування Юлія Володимирівна говорить про день народження Зеленського, прирівнюючи святкування до національного свята.

"Уявляю, скільки людей хоче сьогодні привітати президента. Вам сьогодні нелегко) Я вже в Києві, матеріали підготувала. Готова продовжити нашу розмову, запрошую вас у гості ввечері в найближчі зручні Вам дні. Обіймаю", – написала Тимошенко.

Як відомо, партія "Батьківщина" на чолі з Юлією Тимошенко перебуває в опозиції до влади. І ще зовсім недавно Юлія Володимирівна вимагала зміни цієї самої влади.

Нагадаємо, Тимошенко заявляла, що в Україні потрібно змінити не лише уряд, а й усю владу, та відправляла її "у свої 95-ті квартали".

Саме так вона говорила ще зовсім недавно, коментуючи скандал з оприлюдненням записів наради у прем’єр-міністра Олексія Гончарука.

Виникає запитання, чи не змінила часом Юлія Тимошенко разом із зачіскою і свою політичну орієнтацію. І чи загрожує побачення лідерки "Батьківщини" з керівником ОП втратою опозиційності політикині.

Нагадаємо, новий імідж Юлії Тимошенко спантеличив українців

Як повідомляв портал Знай.ua, Юлія Тимошенко в черговий раз стала бабусею.

Також Знай.ua писав, епатажна Леді Гага перевтілилась у Юлію Тимошенко