Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

Так, на своїй сторінці в Instagram Лорак опублікувала нові фото, на яких позує в чисто домашньому вигляді.

Кароліна позує в довгому білосніжному халаті, попиваючи напій з білої чашки, тим самим релаксуючи після важкого дня. Співачка оголила стрункі ніжки, чим розбурхала фантазії шанувальників.

Як розповіла Лорак, вона щовечора знаходити час на себе, щоб побути наодинці з думками і проаналізувати всі події, які відбулися за день.

"Щовечора обов'язково знаходжу час, щоб побути наодинці з думками і проаналізувати все, що сталося за день 🙌 🏼
Гортайте вліво, яке фото подобається більше?",- написала знаменитість.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

" Неможливо вибрати одне! 😍 Ви навіть в Біленькому халатику-Діва! ❤️", " Дуже чекаємо новий сингл і кліп🙏 випуститься в лютому?", " КАРОЛІНА, ВИ НЕРЕАЛЬНО КРАСИВА!", " Складний вибір 😍 😍 така красива😍", " Як тут вибрати? Обидва звичайно! Яка ж лялечка 😍 😍 😍 ", " обидві фотографії шалено красиві!", " По Вам видно, у Вас щось особисте сталося....🤔, смуток...", " Перше більше подобається", " Кароліна, ви дуже красива😍 улюблена Діва❤️", - коментували шанувальники співачки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Пишні груди Ані Лорак в сміливій сукні розсварила фанатів: "не схожа на себе"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Схудла Ані Лорак вразила фігурою в спокусливому оксамиті: "тонка така"

Також «Знай.иа " писав, що Щаслива Ані Лорак засвітилася в ліжку з кучерявим красенем: ніжно обіймалися