Сенсаційна Українська реперша Alyona Alyona активно веде Instagram, радуючи шанувальників свіжими фото і відео. Цього разу знаменитість вирішила розповісти шанувальникам про свої численні тату.

Новий пост Alyona Alyona виставила на своїй сторінці в Інстаграме.

Так, реперша розповіла про сову перше татуювання, яке вона зробила, як подарунок на свій 24-й день народження. І це став знак зодіаку знаменитості - Близнюки.

"Перше татуювання я подарувала сама собі на 24й день народження. У Баришівського місцевого майстра. Мій знак зодіаку Близнюки, красивий, тонкими лініями, між лопатками. Хотіла собі одну єдину і все. Але сталося так, що вона розпливлася через неправильне виконання роботи, трохи випала і взялася рубцем. (Порада номер 1: робіть тату тільки у перевірених професіоналів). Так почалася моя історія", - розповіла реперша.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Друга тату з'явилася на місці першої і це стало дерево довголіття.

"Я хотіла її вивести лазером. Але мені пояснили, що рубець після виведення кольору залишиться все одно. І краще просто зробити інше тату поверх. Тож я вирішила, що раз одне на все життя не вийшло, то буду бити стільки захочу. Так з’явилося дерево довголіття поверх знаку зодіаку. В Харкові",- продовжила розповідати знаменитість про свої тату.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Третім тату Alyona Alyona стала рибка на зап'ясті - назва першого популярного треку знаменитості. А четвертим став сухостій.

"Відпочиваючи з Жанною в Барселоні, мені написала місцева дівчинка з Тернополя, яка там працює тату-майстром з пропозицією зробити щось у неї. Ми подумали - що нас об’єднує, і вирішили, що це рибка: назва мого першого популярного треку і знак зодіака Жанни. Так з’явилася рибка.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram


Мені захотілося щось особливе, щось для себе. Я побачила в однієї дівчинки з Латинської Америки тату між грудей, суцвіття. І подумала, що з моєю формою грудей буде круто зробити й собі щось там. Так я з Олегом @petrowski_tattoo зробила собі...я називаю це сухостій, хтось - калиною чи ягодами на гілці. Але менi то дуже подобається",- розповіла знаменитість.

Alyona Alyona, фото: Instagram
Alyona Alyona, фото: Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Реперша Alyona Alyona чесно зізналася, чому зняла одяг: "життя без рамок"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Alyona Alyona буде "Холостячкою"? Українці вражені можливою кандидатурою для шоу

Також «Знай.иа " писав, що Реперша Alyona Alyona потрапила в лікарню після зимових канікул: "дивіться під ноги"