Як відомо, головним героєм 11 сезону найромантичнішого шоу на каналі СТБ "Холостяк" став підприємець з Харкова Михайло Заливако. Напередодні нового сезону глядачам пропонують познайомитися з чоловіком ближче.

Біографія нового "Холостяка" з'явилася на офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram.

"Дата народження: 28 вересня 1989 року
Знак зодіаку: Терези
Зріст: 185 см
Вага: 99–100 кг

Сім’я: батько – за професією провізор; мама – провізор, обіймала керівні посади, такі як начальник фармуправління, зараз пише ікони; є сестра по батькові Ніка.

Холостяком 11 сезону став Михайло Заливако. Йому 31 рік. Чоловік досяг успіху в кар’єрі, яку успішно побудував сам, оскільки є засновником логістичної компанії. Свого життя без бізнесу не уявляє. Саме він дає Михайлові впевненість і загартовує характер.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крім роботи важливий складник укладу життя Міші – спорт. Чоловік регулярно тренується і вдосконалює своє тіло. Вільний час Холостяк полюбляє проводити в умовах екстриму і активного відпочинку. У 2019 здійснив сходження на Ельбрус маршрутом першопрохідців.

Не можна не згадати про любов Заливака до тварин. Зараз у його квартирі живуть двоє котиків (Бублик – дівчинка і Бруно – хлопчик).

Головний герой реаліті переконаний, що одягатися стильно і яскраво можуть не тільки дівчата, а й чоловіки. Холостяк цікавиться модою, і в його гардеробі можна знайти багато неординарних і водночас лаконічних образів. Улюблений елемент – це взуття. Бренди-лідери: Marni, Jil Sander, Maison Margiela, Balenciaga.

Для Холостяка неприйнятно, коли дівчина нецензурно висловлюється. Ця якість його відразу відштовхує, хоч би якою привабливою була дівчина. Михайло не шукає собі домогосподарки. Для нього важливо, щоб його обраниця була зацікавлена ​​в професійному розвитку", - йдеться в публікації.

Раніше ми писали про те, кому "Холостячка" Ксенія Мішина передала естафету: новий Холостяк прокинувся знаменитим – елітні курорти, гори і спортзал.

Нагадаємо, новий "Холостяк" Михайло гаряче звернувся до українців: "Бажаю кохання".

Як повідомляв портал Знай.uа, Михайло Заливако вже обеззброїв претенденток на серце: "Для тих, кому не спиться".

Також портал Знай.uа писав, що Заливако вже починає інтригувати українок:"Дякую за вчорашню ніч".