Колишня учасниця групи ВІА Гра і учасниця шоу "Танці з зірками" Надія Мейхер полонила серця тисяч шанувальників і вже довгі роки продовжує бути розкішною спокусницею і підтримувати образ фатальної красуні.

Так, цього разу зіркова красуня показала в соцмережі спекотне фото, на якому позує в образі монашки, чим викликала бурхливу реакцію шанувальників.

Незвичайним образом Мейхер привернула увагу аудиторії до фільму "Скажене весілля 3", в якому їй дісталася роль цієї самої монашки. А сама прем'єра кінострічки запланована на 25 лютого.

"Вітаю ! Поповнюємо рольову скарбничку.)) У цій комедії я зіграла монашку
Представляємо офіційний постер "Скаженого весілля 3" і відкриваємо найцікавішу карту — дату прем'єри. Вже 25 лютого зустрічайте в кіно фінальну третю частину найуспішнішої зоряної комедії!",- написала Мейхер.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу
Показати ще

"Найкрасивіша з усіх монашок!", "Сексуальнішою черниці не бачила🔥", "Надія, Як я вас обожнюю😍 😍 😍ви така неймовірна красуня 🤗 🤗 🤗 з усіх виконавиць групи "Віагра" найкраща!!!", "Красива до божевілля!!", "Вже не можу дочекатися 😘🤗", "Ось як ,як з такою монашкою не згрішити!?", "В образі монашки ще більш сексі"," Дуже гарна черниця", " Ну все. Йду до вас на молитву", " Надя!.. Типовий образ.... Дуже підходиш для цієї ролі...", "Сексі черниця", " цей костюм не для гри ви що ....", "Гаряча черниця🔥 🔥 🔥 можна до неї сповідатися?",- коментували фанати.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Мейхер в купальнику заманила чоловіків у свої мережі одним фото: "Суцільний с * кс

Як повідомляє портал «Знай.иа» Екс-віагрянка Мейхер відкрила Шовковий халат і спокусила одруженого Горбунова

Також «Знай.иа " писав, що Колишня зірка Віагри Мейхер перетворилася на Моніку Белуччі: роки не владні