Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно шанувальники знаменитості з її офіційного фан-клубу виставила чорно-біле архівне фото їх кумира, на якому Тіна сиділа в стильному плетеному кріслі, ніжно посміхаючись на камеру.

Так, артистка приміряла розкішну відверту сукню з глибоким декольте і відкритими плечима блиснувши стрункою фігурою і доповнивши жіночний образ елегантним нюдовим макіяжем. Фанати ж трепетно побажали оточуючим доброго ранку і гарного дня, захоплюючись навіть поглядом Кароль.

"🌥 ☕Доброго ранку! ☕🌥☀

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Нехай він буде добрим, ароматним і бадьорить!
Ну а тим, хто не п'є каву, для гарного настрою, достатньо ж і одного ось такого погляду! 💙💛💙"

Фолловери не пройшли повз: "Доброго ранку сім'я❤️😍", " гарний милий ранок...", "Сонечко", "красуня, будь такою щасливою завжди", " 😍 Доброго ранку️️".