Дочка популярної української співачки і актриси Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається красою зірковій мамі.

Нещодавно 15-річна красуня вирішила показати, як проводить час в школі, виставивши досить незвичайне селфі в дзеркалі. Так, дівчина приміряла чорну облягаючу водолазку, вузькі штани, масивні черевики з ланцюгами і капелюх, доповнивши образ білосніжною сорочкою, яку недбало накинула поверх.

Красуня позувала у вбиральні, знімаючи відео в непротертому дзеркалі на тлі старенького умивальника, пластикових пляшок і таблички "Куріння заборонено". При цьому Маша наспівувала приспів хіта Hayloft "Mother Mother".

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Маша Полякова, instagram.com/mashapolyakova/

Варто відзначити, що раніше Маша Полякова з мамою Ольгою, татом Вадимом і молодшою сестрою Алісою відпочивала на райських Мальдівах, насолоджуючись блакитною водою, білосніжним пісочком і теплим сонцем.

При цьому сама Маша, як і її зіркова мама, нерідко демонстрували розкішні фігури в бікіні, адже наполегливо стежать за своїми формами, фактично щоденно тренуючись, а також намагаються дотримуватися правильного харчування.