Голлівудський актор Леонардо Ді Капріо підтримав Шведську Еко-активістку Грету Тунберг і опублікував на своїй сторінці в Instagram її виступ на світовому економічному форумі.

"Очікування до 2050 року, щоб відмовитися від викопного палива, - це повністю здатися. "Це все одно, що прокинутися посеред ночі, побачити свій будинок у вогні, а потім вирішити почекати 10, 20 або 30 років, перш ніж зателефонувати в пожежну частину". - @GretaThunberg", - процитував Лео Грету.

У своєму виступі на Економічному форумі Грета Тунберг розповіла, що прийшла не домовлятися. Вона зазначила, що не перебуває в політичній партії і не має ніякого фінансового інтересу і прийшла для того, щоб нагадати, в якій надзвичайній екологічній та кліматичній ситуації ми знаходимося.

Грета сказала, що кризу продовжують ігнорувати і вона вирішила нагадати про ті обіцянки, які давали своїм дітям і онукам. Вона зазначила, що розуміє, що світ – це система і зміни не можливі за одну мить, проте пояснила, що у них були "десятиліття для бла-бла-бла" і запитала, як багато їм ще потрібно.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, Грета Тунберг помстилася Трампу, що залишає Білий дім.

Як повідомляв Знай.uа, Грета Тунберг розщедрилася на 100 мільйонів, кому підуть гроші.

Також Знай.uа писав, що Грета Тунберг схвалює-школяр з Києва допоміг європейським вченим вирішити проблему з екологією.